dtonic®
in één polaroidshot?
wij creëren
concepten en beelden
in een onderbouwd systeem
die modulair jouw
communicatie
versterkt

sluiten

 
 
 
 

taxistop

Taxistop is een organisatie ter bevordering van een duurzame samenleving. Hierbij ligt de focus vooral op mobiliteit en de uitdagingen rond dit thema in de toekomst.

samen naar het werk

Taxistop komt in hun zoektocht bij Dtonic® terecht voor de creatie van een promotiefilm. Doelstelling, het promoten van een carpool-app, bedoeld voor verkeer van en naar de haven van Antwerpen. Iedereen die in de regio van de Antwerpse haven werkt kan zich op deze applicatie aanmelden om zo een carpool buddy te vinden, dit om de verkeersstromen in en rondom de haven te verlichten. Dtonic® werkte een volledige productie uit, met scenario, scouting en cast. Message in a bottle ? Doe beroep op Dtonic® voor resultaat. Na deze vruchtbare samenwerking wordt Dtonic® ook ingezet om een internationaal getinte academische dag in beeld te brengen … Shared Mobility Rocks.

 

creaties in concreto

concept — scenario — scouting — casting — filmopnames — fotografie — motion-graphics — rechtenvrije muziek — affiches ...

steeds welkom

Wij nodigen jou graag uit voor - op zijn minst - een verrijkend gesprek, een snapshot en wie weet, misschien schrijven we straks wel samen geschiedenis ;)

koffie@dtonic.net