dtonic®
in één polaroidshot?
wij creëren
concepten en beelden
in een onderbouwd systeem
die modulair jouw
communicatie
versterkt

sluiten

 
 
 
 
dtonic beeldmarketing ons karakter de donkere kamer is ook ons bureel

Ons karakter

Wij kijken graag naar ‘the bigger picture’. Logo’s en huisstijlen, fotografie en video transformeren wij tot systemen en beeldstijlen. Voor onze klanten zijn hierbij twee fases van cruciaal belang. Ten eerste willen ze een keigoed idee en concept, hetgeen we met de nodige creativiteit formuleren. Vervolgens willen ze dit concept vertaald zien naar beelden. En dat gaat bij Dtonic® veel verder dan een logo, een huisstijl, foto’s en/of film. Wij hebben hiervoor een uitgekiend proces ontwikkeld.

Wij vergelijken ons proces graag met de donkere kamer waar vroeger de foto’s ontwikkeld werden. Johan, de creatieveling, groeide op in de fotografie, de donkere kamer was zijn speelterrein. Vandaag nemen we onze klanten mee in de donkere kamer, we analyseren en brainstormen om hun marketing & branding verder te ontwikkelen … Onze ideeën zijn universeel en verregaand waarbij onze identiteit volgende waarden onderstreept.

dtonic beeldmarketing ons karakter holistisch johan draait plaatjes 360 graden want zelf geluid heeft een invloed op beeld

Holistisch

Volgens ons wellicht de enige juiste visie omtrent beelden in communicatie. Wij benaderen beelden vanuit een holistische 360° visie. Wij zijn overtuigd dat jouw identiteit voor jouw doelgroep steeds een perceptie is van een completer verhaal. Daar we intern de brug maken tussen grafische, fotografische en bewegende beelden creëren we de nodige eenheid, consistentie en kwaliteitscontrole. Bekijk het een beetje zoals een doos Lego®. Hoe meer passende blokjes in jouw bezit, des te mooier jouw constructie. We can make a song, but let's make a record ! PS Johan is dan toch geen DJ geworden.

dtonic beeldmarketing ons karakter brigitte in amsterdam voor een werk van Banksy - one day we will be in charge ;)

Eigenzinnig

Onze speeltuin in creativiteit en beelden is er wellicht niet voor iedereen en dat is best zo. Onze focus is 100% gericht naar onze klanten, naar hun projecten en naar hun doelgroep. Wij creëren concepten en beelden die de nodige impact maken. Onze beelden zijn zinvol, met return on investment … onze klanten zien de zinnigheid en de eigenzinnigheid ervan in.

dtonic beeldmarketing ons karakter authentiek vrouw op stap met haar poes

Authentiek

Bij Dtonic® geen ‘fake it till you make it‘-cultuur. De drijfkracht in een onderneming is steeds de ondernemer en de mens. Veel bedrijven verliezen hun energie door een verhaal waar ze niet voor de 100% achter staan, met uitputting, stress en burn-out als gevolg. Een afkooksel of een copy-paste ethiek hanteren we niet. Zoals jij is er maar één en dat is waarom mensen eerlijk kiezen voor jou.

dtonic beeldmarketing ons karakter transparant met cast on set in antwerpen

Transparant

Communicatie en transparantie zijn zo belangrijk, echter niet steeds zo evident. Bij Dtonic® streven wij naar een open communicatie, intern, met onze klanten, onze leveranciers, onze medewerkers en ons netwerk. Onze projecten zijn stuk voor stuk samenwerkingen waarbij input, output en feedback voor ieder belangrijk zijn. Wij werken nooit voor een klant, maar steeds samen met de klant aan zijn of haar project. Wil je communicatie, laat ons het voorbeeld geven.

dtonic beeldmarketing ons karakter bloedeerlijk

Bloedeerlijk

Eerlijkheid zit ons van nature in het bloed. Ondernemen kan een rollercoaster zijn, wij denken dan ook graag belangeloos mee met jouw uitdagingen. Wij geven jou graag - ter inspiratie - onze visie mee. Bij Dtonic® zijn we vooral creatieve denkers. Zijn er obstakels, dan creëren we mogelijkheden. Een oefening die we reeds fulltime sedert 2007 ter harte nemen.

dtonic beeldmarketing ons karaktersteeds creatiever sinds 2007

Steeds creatiever sinds 2007

Wij ontwikkelen ideeën en concepten — we develop. Wij brengen deze in beeld en geven ze vorm — we design. Wij gaan samen op zoek met jou en samen brengen we onze creaties in de wereld — we distribute … Steeds creatiever sinds 2007. We develop, we design, we distribute — with tonic, want jouw en onze sprankel mag hierbij zeker niet ontbreken !

dtonic beeldmarketing ons karakter onze concrete diensten

In concreto, je kan bij ons terecht

een goed gesprek — analyses — brainstorms — bedrijfsnamen — baselines — concepten — logo’s — huisstijlen — huisstijlhandboeken —  ons netwerk — bedrijfsfotografie — productfotografie — motion graphics — interieurfotografie — architecturale fotografie — bedrijfsfilms — onze mening — tv spots — marketing — strategie — drukwerk — grafische vormgeving — processen — advies — opleiding — lezingen — kunst — …

steeds welkom

Wij nodigen jou graag uit voor - op zijn minst - een verrijkend gesprek, een snapshot en wie weet, misschien schrijven we straks wel samen geschiedenis ;)

koffie@dtonic.net