dtonic®
in één polaroidshot?
wij creëren
concepten en beelden
in een onderbouwd systeem
die modulair jouw
communicatie
versterkt

sluiten

 
 
 
 
foto brigitte en johan founders en zaakvoerders dtonic

Wat is een goede timelapse ?

Een timelapse maakt de brug tussen fotografie en film. Een timelapse is een reeks beelden - meestal 25 opeenvolgende fotos voor 1 seconde filmmateriaal - die de indruk geeft van een versnelde weergave in tijd. Vandaar de term timelapse. De basis hiervoor is fotomateriaal, waardoor we met een zeer hoge kwaliteit en resolutie tewerk gaan. Een timelapse gebeurt met een fototoestel - alhoewel dat er veel videocamera’s een timelapse functie hebben. Bij Dtonic® kunnen we dit simultaan inplannen op de shoot, zodat tijdens de opnames ook een timelapse kan opgesteld worden.

Een timelapse betekent als ondersteunend materiaal peper en zout voor jouw film, verhaallijn-gewijs dus een extra waarde. Informeer gerust hoe we op een efficiënte wijze een timelapse voor jouw project inzetten en dit zonder in te boeten op de kwaliteit … koffie@dtonic.net is het vertrouwd adres.

steeds welkom

Wij nodigen jou graag uit voor - op zijn minst - een verrijkend gesprek, een snapshot en wie weet, misschien schrijven we straks wel samen geschiedenis ;)

koffie@dtonic.net