dtonic®
in één polaroidshot?
wij creëren
concepten en beelden
in een onderbouwd systeem
die modulair jouw
communicatie
versterkt

sluiten

 
 
 
 
foto brigitte en johan founders en zaakvoerders dtonic

Wat zijn props

Een prop is in feite wat lingo die we gebruiken. Het is de verzamelnaam voor alle rekwisieten die nodig zijn voor een fotoshoot of filmproductie. Denk aan achtergronden, shaders en attributen bij fotografie. Denk aan items die bijdragen aan een verhaallijn bij films. Dat gaat van juwelen en outfits tot auto’s en alles daartussen, en dan hebben we het niet alleen over een hip hop videoclip ;) Van zodra een prop meerwaarde biedt aan een productie is deze belangrijk. Soms is zelfs de volledige storyline opgebouwd rond één of meerdere props. Op zoek gaan naar de juiste props vergt zoekwerk, voorzie dan ook voldoende tijd in de planning en bereid goed voor.

Bij ons geen kasten vol props om af te stoffen - gelukkig maar - want we hebben de nodige adresjes hiervoor. Op zoek naar een partner om een boeiende film te maken ? Kom gerust langs - koffie@dtonic.net is het adres.

steeds welkom

Wij nodigen jou graag uit voor - op zijn minst - een verrijkend gesprek, een snapshot en wie weet, misschien schrijven we straks wel samen geschiedenis ;)

koffie@dtonic.net