dtonic®
in één polaroidshot?
wij creëren
concepten en beelden
in een onderbouwd systeem
die modulair jouw
communicatie
versterkt

sluiten

 
 
 
 
foto brigitte en johan founders en zaakvoerders dtonic

Kalibratie als leidraad doorheen het proces

Kalibratie is een proces, zowel bij grafiek, fotografie en film dat zorgt voor een consistente kleurweergave, zowel bij de input - de opname -, doorheen de verwerking - de post-processing -,tot de output - drukwerk, afdrukken, film en foto’s - . Bij elke schakel in dit proces wordt de kleur accuraat onder controle gehouden. In grafische termen spreekt men soms over het WYSIWYG principe, What You See Is What You Get …

Een belangrijke hulp is het gebruik van een gekalibreerde computermonitor. Bij Dtonic® gebeurt de kleurverwerking op gekalibreerde Eizo® monitoren. Naar ons aanvoelen, veruit de beste monitoren op de markt inzake kleur-kalibratie. Bij Dtonic® werken we vanuit een technische achtergrond naar een creatieve oplossing, zo komen we nooit in productiefase voor verrassingen te staan.

Nood aan een technische oplossing ? Kom langs bij ons voor een koffie en wat technical lingo - koffie@dtonic.net is het vertrouwde adres.

steeds welkom

Wij nodigen jou graag uit voor - op zijn minst - een verrijkend gesprek, een snapshot en wie weet, misschien schrijven we straks wel samen geschiedenis ;)

koffie@dtonic.net