dtonic®
in één polaroidshot?
wij creëren
concepten en beelden
in een onderbouwd systeem
die modulair jouw
communicatie
versterkt

sluiten

 
 
 
 
foto brigitte en johan founders en zaakvoerders dtonic

Wat maakt een goede interieurfoto ?

Net zoals bij fotografie van architectuur is interieurfotografie een specialisatie die een aparte toolkit - ondermeer speciale lenzen -  nodig heeft. Bij interieurfotografie maken wij het onderscheid tussen twee soorten. Ruimtelijke interieurfotografie volgt de visie van de architect waarbij vorm, licht, ruimtegevoel, architecturale snedes en lijnenspel belangrijk zijn. Texturale interieurfotografie volgt de interieurarchitect in zijn/haar materiaalkeuze, moodboard, lijnenspel, textuur en oppervlak in de spotlight, deze ademt ook eerder de sfeer van een pand en is emotioneler geladen.

In beide disciplines betrachten we een compleet plaatje te creëren en een natuurgetrouwe weergave. Niet enkel architect en interieurarchitect genieten van professionele interieurfotografie, ook aannemers en uitvoerders allerlei hebben er belang bij hun realisaties te bundelen in een mooie portfolio.

Kom gerust even jouw mening kwijt over het interieur bij Dtonic®, de koffie staat steeds klaar - koffie@dtonic.net is het vertrouwde adres.

 

steeds welkom

Wij nodigen jou graag uit voor - op zijn minst - een verrijkend gesprek, een snapshot en wie weet, misschien schrijven we straks wel samen geschiedenis ;)

koffie@dtonic.net