dtonic®
in één polaroidshot?
wij creëren
concepten en beelden
in een onderbouwd systeem
die modulair jouw
communicatie
versterkt

sluiten

 
 
 
 
foto brigitte en johan founders en zaakvoerders dtonic

Wat maakt een goed concept ?

Een concept is het belangrijkste in jouw communicatie. Een concept maakt jouw activiteiten toegankelijk en duidelijker voor je doelgroep. Jouw concept heeft je de identiteit die je onderscheidt van jouw collega’s. Wij vergelijken dit graag met een kapstok waar je jouw creaties aan ophangt. Het maakt jouw communicatie ook efficiënter en duidelijker. 3 kenmerken opdat dat een concept succes bereikt …

Ten eerste een concept is eenvoudig en duidelijk, een vergezocht concept raakt niet in het hoofd van jouw doelgroep. Ten tweede een concept is een fundering. Een duurzaam concept is in feite een keuze voor het leven, alle communicatie vertrekt hieruit en linkt hier terug naartoe. Ten derde een concept geeft ook ruimte … Ja het kader is dan wel omlijnd, maar een concept heeft de nodige ademruimte voor creativiteit. Een goed concept schept de basis voor spin-off en verdere uitdieping.

Is een concept nieuw voor jouw bedrijfsvoering en bedrijfsimago ? We leggen het je graag meer uit tijdens een persoonlijk gesprek - koffie@dtonic.net is het adres !

steeds welkom

Wij nodigen jou graag uit voor - op zijn minst - een verrijkend gesprek, een snapshot en wie weet, misschien schrijven we straks wel samen geschiedenis ;)

koffie@dtonic.net