dtonic®
in één polaroidshot?
wij creëren
concepten en beelden
in een onderbouwd systeem
die modulair jouw
communicatie
versterkt

sluiten

 
 
 
 
foto brigitte en johan founders en zaakvoerders dtonic

Wat maakt een goede baseline memorabel ?

De titel vertelt het al een beetje. Een baseline is een middel om eenvoudiger en herkenbaarder opgepikt te worden in de markt. Een goede baseline of slogan bundelt jouw missie en visie in enkele spitsvondige uitgezeefde woorden, spreekt tot de verbeelding en resoneert sterk met jouw doelgroep. Naast de baseline maken we ook gebruik van een tagline, deze is naast zijn grote broer meer en meer belangrijk om onder andere duidelijkheid te scheppen en gevonden te worden via het internet. Een baseline is creatief. Een tagline is een droge opsomming van de voornaamste producten en diensten waarop (mogelijks) online wordt gezocht. Niet zo creatief dus, maar de kracht ervan ligt in de combinatie van de tag- en baseline.

Is deze informatie nieuw voor jou ? Ontdek wat onze kennis nog meer te bieden heeft. De koffie staat steeds klaar — koffie@dtonic.net is het adres !

steeds welkom

Wij nodigen jou graag uit voor - op zijn minst - een verrijkend gesprek, een snapshot en wie weet, misschien schrijven we straks wel samen geschiedenis ;)

koffie@dtonic.net