dtonic®
in één polaroidshot?
wij creëren
concepten en beelden
in een onderbouwd systeem
die modulair jouw
communicatie
versterkt

sluiten

 
 
 
 

het rubenshuis

Het Rubenshuis is de voormalige stadsresidentie van Peter Paul Rubens aan de Wapper 9-11 te Antwerpen die sinds 1946 ingericht is als stedelijk museum.

 
 

lapis arte

Lapis Arte is dé specialist in conservatie en restauratie van steen, metaal en muurschilderkunst, met enkel professionele medewerkers, masters in-house. De eyecatchers van het Rubenshuis krijgen gedurende anderhalf jaar een ware opknapbeurt. Dankzij een combinatie van conserverende en beschermende maatregelen schitteren portiek en tuinpaviljoen opnieuw en komen de gebeeldhouwde details na een minutieuze behandeling tot hun recht. Lapis Arte vraagt Dtonic® om hun meerwaarde in deze werken in beeld te brengen. Het wordt een geslaagde waaier van film en fotografie van het restauratiewerk en van de teamleden.

 

creaties in concreto

beeldmateriaal plaatsbeschrijving — erfgoedfotografie — film ...

 
 

tomas
aan het woord

dtonic icoon lege profielfoto

Met dank aan Dtonic hebben wij onze onderneming op de kaart weten te zetten.
Voor de opmaak van brochures en digitale presentatie deden wij beroep op hun diensten. Een aangename samenwerking kwam hieruit voort waarbij we in het bijzonder onder de indruk waren van hun professionalisme en aanpak op maat.
Ook in de toekomst blijven we op hen rekenen! Bedankt!

steeds welkom

Wij nodigen jou graag uit voor - op zijn minst - een verrijkend gesprek, een snapshot en wie weet, misschien schrijven we straks wel samen geschiedenis ;)

koffie@dtonic.net