dtonic®
in één polaroidshot?
wij creëren
concepten en beelden
in een onderbouwd systeem
die modulair jouw
communicatie
versterkt

sluiten

 
 
 
 

protech monte carlo

Een uitzonderlijk merk toegewijd aan esthetische en duurzame autoverzorging. Al meer dan 30 jaar ontwikkelt ProTech precisie technologieën om uw voertuig te verbeteren en te beschermen. In zijn Spa for Cars, uitzonderlijke plaatsen die volledig zijn toegewijd aan de schoonheid van uw auto, adviseren experts u over diverse diensten van hoge kwaliteit om uw auto schoon te maken, de lak te corrigeren, te beschermen en te customizen.

dreamcars op het autosalon

Het draait allemaal rond snelheid. Niet enkel bij de wagens maar ook het korte tijdsslot dat Dtonic® krijgt om tussen alle bolides video-opnames te maken zonder dat er publiek aanwezig is op het autosalon. Bereid je maar voor van zodra de beurs open gaat staat het hier vol … en zo is het ook. Net na de opening begint de hal met dreamcars vol te lopen. Of moeten we zeggen overspoeld? Dit levert nog enkele leuke sfeerbeelden op. De Ferrari Pista met de lakbehandeling van Protech Monte Carlo is de ster - sorry Mercedes - uit de film. Door de hoge kwaliteit van de film worden we opgemerkt door het autosalon en mogen wij de officiële logo’s van het salon tevens vermelden op onze creatie voor Protech Monte Carlo !

 

creaties in concreto

filmopnames — montage — motion-graphics — promotiefilm — rechtenvrije muziek

steeds welkom

Wij nodigen jou graag uit voor - op zijn minst - een verrijkend gesprek, een snapshot en wie weet, misschien schrijven we straks wel samen geschiedenis ;)

koffie@dtonic.net

benoit
aan het woord

dtonic icoon lege profielfoto

Wij hebben met ProTech Waregem de samenwerking aangegaan met Dtonic voor onze bedrijfsfilm, ook al was de deadline vrij strak én op een zondag konden we rekenen op de toewijding van Johan en Brigitte om dit tot een "schitterend" eind te brengen !  Op het Autosalon te Brussel werden sfeerbeelden gemaakt in de dreamcar hall en vervolgens een montage samengesteld waar we heel trots op zijn ! Dankuwel en tot een volgende keer !!