dtonic®
in één polaroidshot?
wij creëren
concepten en beelden
in een onderbouwd systeem
die modulair jouw
communicatie
versterkt

sluiten

 
 
 
 

scala plastics

Scala-plastics - nummer één in België - is een Europese full-service leverancier van bouwmaterialen voornamelijk bestaande uit kunsstoffen voor de professionele en de doe-het-zelfmarkt.

innovation needs an image 

Scala Plastics heeft een ruim aanbod kunststofproducten voor de bouw en doe-het-zelf markt ter beschikking die onderverdeeld wordt in een veertiental groepen. Om hun catalogus - die ze intern samenstellen - up te spicen, doen ze beroep op de dienstverlening van Dtonic®. Wij creëren een concept met molecules, elementen, producten en Scala Plastics. Het uitrollen van dit project resulteert in een heuse productfotografie shoot. Gevolgd door de creatie van alle visuals en de cover van de cataloog. Als afsluiter verzorgen we een motion graphics project zodat alle groepen de revue passeren op een beeldscherm tijdens beurzen. Het zijn visuals om op ontdekkingstocht te gaan in de wereld van Scala Plastics.

 

creaties in concreto

analyse — concept — productfotografie — visuals — motion-graphics — drukwerk ...

steeds welkom

Wij nodigen jou graag uit voor - op zijn minst - een verrijkend gesprek, een snapshot en wie weet, misschien schrijven we straks wel samen geschiedenis ;)

koffie@dtonic.net