dtonic®
in één polaroidshot?
wij creëren
concepten en beelden
in een onderbouwd systeem
die modulair jouw
communicatie
versterkt

sluiten

 
 
 
 

unizo waregem

Unizo Waregem heeft met haar coördinatieteam bouw- en verbouwbeurs Waregem reeds een rijke geschiedenis met meer dan 25 edities van de beurs opgebouwd.

verbouwbeurs waregem

In samenloop met een verjonging in de stuurgroep, een vernieuwend logo door Arvid en een vernieuwde communicatie-aanpak komt Dtonic® in de keet om de stap naar televisiereclame te realiseren met een reclamespot in animatievorm. Met voice over van Liesbeth verschijnt de tv-spot op Wtv en Avs. Onder goedkeurend oog van Filip Glorieux, interieurarchitect en voorzitter van de stuurgroep, worden de partners van de beurs een format aangeboden voor extra publiciteit via sociale media. Met dank aan Andy & Veronique voor de introductie bij deze constructieve bende.

 

creaties in concreto

scenario — fotografie — film — motion-graphics — tv-spot — getuigenissen — voice-over

Liesbeth
aan het woord

dtonic icoon lege profielfoto

Creatieve duizendpoot Johan integreerde de nieuwe huisstijl van de Bouw- en Verbouwbeurs perfect in deze TV-spot. Het was direct ‘spot on’. We waren heel enthousiast om met deze tv-reclame de Bouw- en Verbouwbeurs extra in beeld te brengen.

steeds welkom

Wij nodigen jou graag uit voor - op zijn minst - een verrijkend gesprek, een snapshot en wie weet, misschien schrijven we straks wel samen geschiedenis ;)

koffie@dtonic.net