dtonic®
in één polaroidshot?
wij creëren
concepten en beelden
in een onderbouwd systeem
die modulair jouw
communicatie
versterkt

sluiten

 
 
 
 

kris verleyen

Tuindesign Verleyen ontwerpt uw droomtuin, legt uw tuin aan en verzorgt het onderhoud. Ook interieurbeplanting en verhuur van planten voor uw evenement.

aparte beelden met impact

Kris wil iets maar weet niet goed wat … Daarom vertrouwt hij het Dtonic® toe om beelden te creëren die tijdloos voor zijn communicatie staan. Na wat experimenteren stellen we met Dtonic® voor om te werken met greenscreen-technologie. De aparte beelden zijn aangevuld met een arsenaal aan motion-graphics en digitale technieken. De film belichaamt Kris en zijn connectie met de natuur. Een ware eyecatcher die bomen doet omvervallen.

 

creaties in concreto

concept — scenario — greenscreen — video — motion-graphics — promotiefilm — visuals ...

kris
aan het woord

dtonic icoon lege profielfoto

Brigitte en Johan bedankt voor de perfecte bedrijfsfilm die jullie met Dtonic gemaakt hebben. Vanaf het voorstel, het concept wist ik al dat het een filmpje ging zijn anders dan anders. Niet alleen ik ben lovend over jullie werk, maar ook de vele commentaren op sociale media spreken boekdelen. zoals bijvoorbeeld : " knap in het oog springend - kort en krachtig” - „ knappe film eens iets anders dan anders ” " Fantastisch mooi reclamefilmpje, toppertje !!!! Mocht ik een tuin hebben die moet heraangelegd worden dan ben jij mijn nummer één” 

steeds welkom

Wij nodigen jou graag uit voor - op zijn minst - een verrijkend gesprek, een snapshot en wie weet, misschien schrijven we straks wel samen geschiedenis ;)

koffie@dtonic.net