dtonic®
in één polaroidshot?
wij creëren
concepten en beelden
in een onderbouwd systeem
die modulair jouw
communicatie
versterkt

sluiten

 
 
 
 

exekor

Bij deze deurwaarders uit Kortrijk kan je terecht voor de invordering van jouw openstaande facturen. Zij begeleiden jou met raad en daad !

the x marks the spot

Na een rondleiding door Paul in het kantoor ter voorbereiding van enkele nieuwe creaties wordt Dtonic® gevraagd een icoon en logo met verhaal te brengen. Dit verhaal luidt na studie als volgt … X marks the spot, bij Exekor kan je terecht. Met hun eigen signatuur - X, zet maar een kruisje - bespoedigen ze jouw dossier en zoeken ze de beste oplossing. Daarbij vormen ze zowel de brug als de wig tussen de schuldeiser en schuldenaar - rechts voorgesteld door de driehoekjes in het icoon. De zandloper loopt snel, vandaar dat Exekor - als een pijl - snel handelt in jouw dossier. Wens je resultaat bij openstaande facturen ? Handel dan snel en doe beroep op Exekor voor een gunstig resultaat.

 

creaties in concreto

analyse — brainstorm — icoon — logo — huisstijl — drukwerk

Paul
aan het woord

dtonic icoon leeg profiel

Johan getuigt van een perfect inlevingsvermogen in de onderneming van zijn klanten. Vandaar een mooie artistieke prestatie waarin een visie of een filosofie steekt. Ik wist eerlijk gezegd niet dat er zoveel professioneel gerelateerde betekenis kon schuil gaan in een naam of een letter. Johan levert niet zomaar een artistieke prestatie. Het geheel is doordacht.

steeds welkom

Wij nodigen jou graag uit voor - op zijn minst - een verrijkend gesprek, een snapshot en wie weet, misschien schrijven we straks wel samen geschiedenis ;)

koffie@dtonic.net