dtonic®
in één polaroidshot?
wij creëren
concepten en beelden
in een onderbouwd systeem
die modulair jouw
communicatie
versterkt

sluiten

 
 
 
 

ingenix

Dit jong bedrijf uit de IT sector heeft een specialisatie in maatwerksoftware, business-intelligente en applicaties. Christophe, Luc en Roy zijn gedreven ondernemers met ervaring. Vooruitstrevend zoals ze zelf ook zijn, gaan ze met ingenix boldly op de markt. Met resultaten want kort na de opstart zijn de eerste aanwervingen reeds een feit en zijn ze ondertussen opgemerkt door een grotere groepering A Collective waarbinnen ze onafhankelijk kunnen opereren.

we better call ingenix

Christophe, Luc en Roy - reeds met de naam ingenix in gedachten - hebben ondersteuning nodig om een verhaal te creëren … Door eerdere succesvolle samenwerkingen met Roy komt Dtonic® al meteen op hun radar. Het drietal - de driehoek - klopt aan bij Dtonic® , die na een analyse en brainstorm unaniem ons ruimteverhaal voor ingenix en hun ingenauten goedkeurt. Missie, visie, control center, lingo, tone of voice, … alles wordt in dit traject afgesteld. Conceptmatig met een stevige basis nemen we de vlucht in de creaties: icoon, logo, huisstijl, gadgets, fotografie tot visuals voor Houston - hun headquarters - … En wij zijn nog niet ten einde, als continue sparring partner stippelt Dtonic® de verdere communicatiekoers uit. Nog meer galaxies op komst dus … hou deze pagina in het oog voor status updates ;)

 

creaties in concreto

analyse — brainstorm — icoon — logo — huisstijl — fotografie — visuals — drukwerk

Roy
aan het woord

dtonic icoon leeg profiel

Dtonic helpt Ingenix op de kaart zetten. Dat doen ze door hun creatieve mindset en hun gedreven aanpak. De eigenzinnige en authentieke waarden voel je in de gesprekken en brainstorm sessies die ze met succes uitwerken. In de samenwerking met Dtonic merken we een duidelijk engagement voor het halen van concrete resultaten, binnen de vooropgestelde termijn. Wij werken in de toekomst zeker verder met Dtonic. We raden hen aan voor de creatieve insteek, hun storytelling vaardigheden, het uitwerken van ideeën en concepten in werkbare beelden. Uw huisstijl en identiteit worden door hen op handen gedragen.

steeds welkom

Wij nodigen jou graag uit voor - op zijn minst - een verrijkend gesprek, een snapshot en wie weet, misschien schrijven we straks wel samen geschiedenis ;)

koffie@dtonic.net