dtonic®
in één polaroidshot?
wij creëren
concepten en beelden
in een onderbouwd systeem
die modulair jouw
communicatie
versterkt

sluiten

 
 
 
 

virkant

Als het in jouw onderneming vierkant draait, doe dan beroep op Virkant. Dit virtueel kantoor ontzorgt jou van jouw bottlenecks waardoor jouw bedrijf efficiënter wordt. Virkant voor de vooruit !

een visie, een merk

Gestart onder de naam Adiuvatis merkt Charlotte een bottleneck op in haar communicatie. Dtonic® wordt erbij gehaald om een oplossing te zoeken voor deze issue. Na een analyse en brainstorm opteert Charlotte voor de naam Virkant - jouw virtueel kantoor - naar idee van Dtonic®. Verder gaan we aan de slag met het creëren van het icoon, het logo, een huisstijl en een beeldstijl. Het icoon stelt een administratief takenpakket voor waarbij Virkant jou kan bijstaan om jouw bedrijf te doen draaien … 

 

creaties in concreto

analyse — brainstorm — concept — bedrijfsnaam — icoon — logo — huisstijl — fotografie ...

Charlotte
aan het woord

dtonic icoon leeg profiel

Wat vond ik positief aan Dtonic ?
Dtonic gaat mee in het verhaal van de klant en haalt daar het maximale uit, zonder een eigen visie op te dringen. Dit zorgt voor een heel aangename en zelfs comfortabele samenwerking. Door diep door te vragen in mijn verhaal en waar ik voor sta/wil staan, heeft Dtonic dan uiteindelijk een zeer geslaagde naamsverandering doorgevoerd, samen met een logo dat bij het verhaal klopt. Ik krijg alleen maar complimenten hiermee, welke ik alleen maar kan doorgeven aan Johan en Brigitte !

steeds welkom

Wij nodigen jou graag uit voor - op zijn minst - een verrijkend gesprek, een snapshot en wie weet, misschien schrijven we straks wel samen geschiedenis ;)

koffie@dtonic.net