dtonic®
in één polaroidshot?
wij creëren
concepten en beelden
in een onderbouwd systeem
die modulair jouw
communicatie
versterkt

sluiten

 
 
 
 

leverage
incorporated®

3 rasechte ondernemers kloppen bij Dtonic® aan voor een project. Samen met 80 jaar ervaring willen ze de industrie meer efficiënt en minder vervuilend maken. Dit door thermische processen aan de energieketting toe te voegen. Zowel de studie en de implementatie nemen ze voor hun rekening.

de volgende referentie
Studies & implementaties

Na een uitgebreide analyse en brainstorm kunnen we de heren informeren dat L-inc® hun bedrijfsnaam zal worden, waarmee ze instemmen. Een responsive bedrijfsnaam zoals we een responsive website reeds kennen, want L-inc® staat voor Leverage-incorporated®. De Leverage is de stap vooruit voor de klant bij de studie en de optimalisatie van zijn energieketting. De incorporated staat dan weer garant voor de uitvoering en de implementatie van de toegepaste technieken, met service en garantie, opvolging en monitoring van de installaties na verkoop. Een integrale totaaloplossing die beroep doet op een kennisdatabank van meer dan 80 jaren gecumuleerde ervaring. Leverage-incorporated® - ofte L-inc® voor de vrienden - is een work in progress waarbij we reeds de eerste creaties kunnen afvinken ;)

 

creaties in concreto

analyse — brainstorm — bedrijfsnaam — baseline — icoon — logo — huisstijl — drukwerk ...

Martin
aan het woord

Test

Mauris blandit aliquet elit, eget tincidunt nibh pulvinar a. Proin eget tortor risus. Cras ultricies ligula sed magna dictum porta. Praesent sapien massa, convallis a pellentesque nec, egestas non nisi. Sed porttitor lectus nibh. Nulla quis lorem ut libero malesuada feugiat. Curabitur non nulla sit amet nisl tempus convallis quis ac lectus. Nulla quis lorem ut libero malesuada feugiat. Mauris blandit aliquet elit, eget tincidunt nibh pulvinar a. Curabitur aliquet quam id dui posuere blandit.

steeds welkom

Wij nodigen jou graag uit voor - op zijn minst - een verrijkend gesprek, een snapshot en wie weet, misschien schrijven we straks wel samen geschiedenis ;)

koffie@dtonic.net