dtonic®
in één polaroidshot?
wij creëren
concepten en beelden
in een onderbouwd systeem
die modulair jouw
communicatie
versterkt

sluiten

 
 
 
 

inwit

Glenn Demeulenaere start zijn éénmanszaak in 2014 en specialiseert zich in schilder- en spuitwerken, kalei en behang. Na jaren ervaring kiest deze gepassioneerde ondernemer in een samenwerking met Dtonic® voor de naam inwit.

een tijdloze transformatie

Glenn begrijpt al snel dat zijn bestaande naam - G Home Style - dringend aan verandering toe is om zijn verdere professionele verwachtingen in te lossen. De creativiteit van Dtonic® wordt onder de verf gemengd en het bedrijf inwit ziet het licht. Inwit is een hommage aan de Franse kunstenaar Yves Klein. Voeg je indigo toe aan wit, dan creëer je trouwens witter dan wit, inwit. De projecten die inwit van onder de verfrol en verfborstel tovert zijn dan ook steeds pareltjes - ze zijn af ! Schilderwerken met de puntjes op de i. Dtonic® creëert naast de nieuwe bedrijfsnaam een logo met icoon en een monogram, alvorens de volledige huisstijl uit te rollen. Een passende beeldstijl komt aan te pas, enkele beelden zelfs met top secret specialty optics voor een schilderachtig effect. Meer weten over inwit ? Vraag Glenn naar zijn bedrijfspresentatie die we in de juiste vorm gieten.

 

creaties in concreto

analyse — brainstorm — concept — bedrijfsnaam — icoon — logo — huisstijl — fotografie — presentaties

Glenn
aan het woord

dtonic icoon leeg profiel

Al van bij de eerste kennismaking had ik een zeer goed gevoel bij Dtonic. Vertrouwen, een klik, de zekerheid dat er goede resultaten zouden volgen … de combinatie van al die elementen samen zorgde meteen voor een perfect geruststellend gevoel. Het daaropvolgend proces om een nieuwe naam, huisstijl en logo voor mijn schildersbedrijf te creëren, verliep deskundig en professioneel. Met de puntjes op de i - zoals die ook bij 'inwit' aanwezig zijn. Ik was meteen overtuigd en ben nog steeds supertevreden met het resultaat. Dtonic is ook in de toekomst mijn eerste keuze. Voor mezelf én als aanbeveling.

steeds welkom

Wij nodigen jou graag uit voor - op zijn minst - een verrijkend gesprek, een snapshot en wie weet, misschien schrijven we straks wel samen geschiedenis ;)

koffie@dtonic.net