dtonic®
in één polaroidshot?
wij creëren
concepten en beelden
in een onderbouwd systeem
die modulair jouw
communicatie
versterkt

sluiten

 
 
 
 

fasset®

Fasset® heeft reeds 4 decennia ervaring in het creëren, fabriceren en installeren van al uw interieurtextiel, tapijten, gordijnen tot zonwering, acoustics en automatisaties ervan. Dit zowel voor privé, maar ook voor jouw project. Zorginstellingen, hotels, musea met referenties in binnen- en buitenland. Van één tot duizenden kamers, geen raam te fijn of te groot. De veelzijdigheid van fasset® met eigen Belgisch confectieatelier en plaatsingsdienst is enorm. Hun realisaties vormen het licht, geluid en sfeer in jouw kamers.

de referentie op elk interieurvlak

Fasset® - tot voor kort nog Himpe-Desmet - is zich bewust dat desondanks de jarenlange expertise en ervaring de connectie met het jongere publiek lastiger wordt. Er is nood aan een jonger en vernieuwend imago, een kluif voor Dtonic®. Na een stevige analyse en brainstorm komt heel duidelijk fasset® als merknaam naar boven om de lading af te dekken. Want fasset® heeft alles in huis om de referentie te worden voor elk interieur-fasset-vlak. Een minimalistische approach die door een knoopsgat een volledige wereld openvouwt. Dit project is work in progress, neem snel de draad terug op met deze pagina om de vooruitgang te ontdekken …

 

creaties in concreto

analyse — brainstorm — concept — bedrijfsnaam — icoon — logo — huisstijl — drukwerk ...

tom
aan het woord

dtonic icoon lege profielfoto

Elk bedrijf heeft een ziel, die niet meteen in alle details zichtbaar is ... Dtonic zorgt voor een gecreëerde identiteit die overeenstemt met de ziel die men beter leert kennen door met het bedrijf te werken. Hoe beter die overeenstemming en bevestiging, hoe beter de klantverwachting wordt ingelost. De creatie van de identiteit is dan ook maar zoveel waard als de mate waarin het bedrijf die kan waarmaken. Cfr. je kan een plastic zak verkopen als een lederen sjakos, maar vroeg of laat komt de klant erachter dat ze in de zak gezet zijn. Het is als bedrijf belangrijk om met de aangemeten identiteit de ziel verder te laten groeien.

Dtonic, beeldmateriaal voor bedrijven, dat is niet zomaar een logo en een paar schone foto's. Johan en Brigitte zijn een complementair team die jouw idee verheffen tot een modern en duidelijk beeld die het delen waard is. Als je dacht dat een logo laten ontwerpen kiezen is uit een paar schetsen en suggesties, ben je goed mis. Een uitgebreid interview polst naar de diepste ontstaans- en werkingsprincipes van jouw zaak bouwen het idee verder uit naar een communiceerbaar beeld en bijhorend woord. De creativiteit waarmee Johan voor de dag komt is mij ongezien en kon uit zeer degelijke onderbouwde en zeer diverse mogelijkheden van het ontwerp en soorten benadering van de indentiteit kiezen. Als je dacht dat je dan al klaar was, alweer mis. De gekozen versies worden dan nog eens verder uitgewerkt, waarbij alle registers van je bedrijfsvoering en een heus huisstijl-handboek worden bezorgd. Ik had geen idee hoe diep een schijnbaar eenvoudig logo-ontwerp kon graven in de bedrijfsvoering, maar ben blij dat het wel zo is. Bedankt Johan & Brigitte ... het aanbevelen waard voor bedrijfsmarketing, beeldontwerp, logo-ontwerp, fotografie & films.

 

steeds welkom

Wij nodigen jou graag uit voor - op zijn minst - een verrijkend gesprek, een snapshot en wie weet, misschien schrijven we straks wel samen geschiedenis ;)

koffie@dtonic.net