dtonic®
in één polaroidshot?
wij creëren
concepten en beelden
in een onderbouwd systeem
die modulair jouw
communicatie
versterkt

sluiten

 
 
 
 
foto brigitte en johan founders en zaakvoerders dtonic

wat is een shotlist ?

Een shotlist is een document ter voorbereiding van een film- of fotoshoot waarbij we de composities en cadrages voor de beelden bepalen, verder onderzoeken en vastleggen. Dit is minder van toepassing bij on the fly film- en fotoshoots, zoals bij events en op reportages. Voor een conceptuele of promotionele opdracht, werken we dit liever volledig uit. Door deze constructie is het glashelder voor de klant en onszelf wat het uiteindelijke resultaat wordt. Je kan een shotlist vergelijken met ruwe schetsen aangevuld met voetnoten. Een shotlist kan ook een tweede of derde uitgediepte versie of revisie krijgen. In the end kan je een shotlist vergelijken met een visuele voorstelling van een scenario. Samen met script, scenario, scouting, casting en props vormen ze de ruggengraat van de voorbereiding van een filmproductie.

Ook nood om de rug wat te rechten ? Kom eens langs voor een afspraak en ontdek wat we voor jouw onderneming kunnen betekenen - koffie@dtonic.net is het vertrouwd adres.

steeds welkom

Wij nodigen jou graag uit voor - op zijn minst - een verrijkend gesprek, een snapshot en wie weet, misschien schrijven we straks wel samen geschiedenis ;)

koffie@dtonic.net