dtonic®
in één polaroidshot?
wij creëren
concepten en beelden
in een onderbouwd systeem
die modulair jouw
communicatie
versterkt

sluiten

 
 
 
 
foto brigitte en johan founders en zaakvoerders dtonic

wat is een goede packshot ?

Een packshot is een specifiek type productfoto die tegenwoordig veel gevraagd wordt. Het brengt jouw product in een neutrale setting tot leven. De achtergrond waarop het product gefotografeerd wordt is zuiver wit. Soms wordt dit bereikt door de foto in nabewerking uit te snijden. Wij noemen dat in ons jargon detoureren. Packshots worden bij ons in studio of bij de klant gefotografeerd afhankelijk van de moeilijkheidsgraad. Bij een packshot is een accurate kleurweergave en een zuivere textuur belangrijk. Laat jouw product in het oog springen. Bij kledij wordt bij voorkeur op een model gewerkt omwille van de snelheid die kan gehaald worden. Packshots worden vooral ingezet voor catalogi en natuurlijk op vandaag bij online verkoop via webwinkels en webplatformen.

Heb je een te fotograferen collectie ? Wil je zo weinig mogelijk retours ? Informeer gerust en maak een afspraak - koffie@dtonic.net is het vertrouwde adres.

steeds welkom

Wij nodigen jou graag uit voor - op zijn minst - een verrijkend gesprek, een snapshot en wie weet, misschien schrijven we straks wel samen geschiedenis ;)

koffie@dtonic.net