dtonic®
in één polaroidshot?
wij creëren
concepten en beelden
in een onderbouwd systeem
die modulair jouw
communicatie
versterkt

sluiten

 
 
 
 
foto brigitte en johan founders en zaakvoerders dtonic

Wat maakt macrofotografie zo - damn hard - leuk ?

Een goede macrofoto, wanneer detail echt belangrijk is. Opnieuw een specialisatie waarbij Dtonic® de kennis en toolkit - lees speciale lenzen - in huis heeft. Zowel in fotografie en film kan macro materiaal een totaal nieuwe dimensie openen om jou te onderscheiden van de competitie. Met een wormaandrijving kunnen we precies de scherpstelling bepalen - vaak ook in combinatie met tethering - waardoor de scherpte gegarandeerd is. Macrofotografie is vooral scherptediepte, een precair gegeven, waarbij extra aandacht nodig is. Vaak wordt hierdoor ook gebruik gemaakt van focus-stacking, een techniek die meerdere foto’s combineert tot 1 scherp geheel.

In de commerciële fotografie vindt macrofotografie zijn weg in het circuit van juwelenfotografie, fotografie van texturen, materialen en stalen, kleine onderdelen en ook portretfotografie … of gewoon omdat je jouw identiteit wil onderscheiden van de rest.

Iets klein uitvergroten tot iets groots ? Kom gerust langs op ons kantoor voor meer tekst en uitleg - koffie@dtonic.net is het vertrouwd adres.

steeds welkom

Wij nodigen jou graag uit voor - op zijn minst - een verrijkend gesprek, een snapshot en wie weet, misschien schrijven we straks wel samen geschiedenis ;)

koffie@dtonic.net