dtonic®
in één polaroidshot?
wij creëren
concepten en beelden
in een onderbouwd systeem
die modulair jouw
communicatie
versterkt

sluiten

 
 
 
 
foto brigitte en johan founders en zaakvoerders dtonic

Wat maakt een goed logo ?

We hebben al een icoon, is een logo dan niet hetzelfde ? Neen. Een icoon is een symbool of een embleem, een logo is dit aangevuld met jouw bedrijfsnaam. Soms ook met jouw baseline en tagline erbij verwerkt. Het typologo noemen wij dan ook het typografisch - letter - gedeelte van het logo. Een goed logo is sterk in vorm. Wij creëren een logo in de eerste plaats in het zwart wit en voegen nadien kleur toe. Een sterk logo is steeds en overal toepasbaar, heeft een optimale leesbaarheid en bezorgt een goede herkenning voor de klant. Onze gedistilleerde werkwijze brengt steevast een logo dat coherent kan toegepast worden. Een sterk logo vertaalt zich verder in een sterke huisstijl.

Vooruit met jouw communicatie, start aan de basis ! Onze startblokken liggen klaar als je op zoek bent naar een intelligent logo dat scoort - koffie@dtonic.net is jouw vertrouwd adres.

 

steeds welkom

Wij nodigen jou graag uit voor - op zijn minst - een verrijkend gesprek, een snapshot en wie weet, misschien schrijven we straks wel samen geschiedenis ;)

koffie@dtonic.net