dtonic®
in één polaroidshot?
wij creëren
concepten en beelden
in een onderbouwd systeem
die modulair jouw
communicatie
versterkt

sluiten

 
 
 
 
foto brigitte en johan founders en zaakvoerders dtonic

Wat maakt dat een icoon in een huisstijl zo belangrijk is ?

Als we spreken dat de eerste kapstok in jouw communicatie jouw concept is, dan is een icoon de vertaling van die kapstok naar een symbool, een embleem, een beeld. Jouw icoon is super belangrijk om - in the long run - met weinig communicatie toch een impact te maken op jouw doelgroep. Een goed icoon bevat een volledig verhaal waarbij jouw missie en visie verweven zitten. Het is een conversation starter bij jouw doelgroep. Ons icoon bij Dtonic® is gebaseerd op een brandstempel waarbij in de oorsprong gebrandmerkt werd.

Ge-brand-merk-t.

In een grafische uitwerking is een icoon duidelijk, altijd leesbaar, toegankelijk en overal te implementeren Het krijgt steeds een voorkeursplaats en -behandeling.

Ben je op zoek naar een communicatiestrategie voor the long run. Maak geen omweg, kom meteen naar ons kantoor. De koffie staat steeds klaar - koffie@dtonic.net is het adres.

steeds welkom

Wij nodigen jou graag uit voor - op zijn minst - een verrijkend gesprek, een snapshot en wie weet, misschien schrijven we straks wel samen geschiedenis ;)

koffie@dtonic.net