dtonic®
in één polaroidshot?
wij creëren
concepten en beelden
in een onderbouwd systeem
die modulair jouw
communicatie
versterkt

sluiten

 
 
 
 
foto brigitte en johan founders en zaakvoerders dtonic

wat bedoelen we precies met goede color grading ?

Welkom bij de mogelijkheden die het digitale beeld biedt. Zowel bij fotografie als bij video kunnen we de post-processing - dit is de nabewerking van beelden - in twee stappen behandelen. Een eerste proces is een optimalisatieproces waarbij we de belichting en kleuren gaan pinpointen. Dankzij onze gekalibreerde werkomgeving is dit zeer accuraat. Een daaropvolgend proces is dan color grading. Dit is opnieuw een creatief proces want aan de hand van dit proces - waarbij we terug creatief met kleur omspringen - kunnen we gevoel leggen in beelden. Een extra laag emotie om jouw missie te transformeren naar een boodschap die binnenkomt bij jouw doelgroep. Een goede color grade brengt je meteen in de juiste sfeer.

Al van jaren ver wordt dit proces toegepast in langspeelfilms, het is slechts de laatste jaren dat dit creatieve luik ook toegankelijk geworden is voor een breder publiek. Cinematografie is toegankelijker geworden en aangezien wij bij Dtonic® geloven in duurzame kwaliteit mag je van ons eerder cinematografische realisaties verwachten.

Wil je meer informatie, neem gerust contact op voor een afspraak - koffie@dtonic.net is het vertrouwde proces.

steeds welkom

Wij nodigen jou graag uit voor - op zijn minst - een verrijkend gesprek, een snapshot en wie weet, misschien schrijven we straks wel samen geschiedenis ;)

koffie@dtonic.net