dtonic®
in één polaroidshot?
wij creëren
concepten en beelden
in een onderbouwd systeem
die modulair jouw
communicatie
versterkt

sluiten

 
 
 
 
foto brigitte en johan founders en zaakvoerders dtonic

Wat is de waarde van een goede bedrijfsnaam ?

Bij Dtonic® zijn we heel gelukkig met het soort ondernemers waarmee wij in contact komen. Ondernemers die terecht trots zijn op hun onderneming en die deze creatie zo als hun eigen kind behandelen. Eigenlijk heeft dit veel weg van de levensdraad. Wanneer we op de break van een geboorte komen zijn er eigenlijk drie zaken die als hoopgevend en wenselijk beschouwd worden. Dat het kindje gezond en wel mag zijn, dat het een toekomst mag hebben en dat het toch wel het DNA van de mama én de papa heeft … Allemaal eigenschappen die zich ook vertalen bij de her-geboorte van een onderneming. Een goede bedrijfsnaam heeft dan ook een impact van onschatbare waarde. Ah misschien niet onbelangrijk als een vierde punt zorgt Dtonic® alvast voor een vlotte bevalling.

Maak je plannen en wil je de gezonde aanpak ? Of ben je jouw connectie verloren met jouw onderneming ? Kom langs voor een koffie met een rijkelijk gesprek. Het vertrouwde adres is koffie@dtonic.net.

steeds welkom

Wij nodigen jou graag uit voor - op zijn minst - een verrijkend gesprek, een snapshot en wie weet, misschien schrijven we straks wel samen geschiedenis ;)

koffie@dtonic.net