dtonic®
in één polaroidshot?
wij creëren
concepten en beelden
in een onderbouwd systeem
die modulair jouw
communicatie
versterkt

sluiten

 
 
 
 
foto brigitte en johan founders en zaakvoerders dtonic

Wat maakt art direction zo belangrijk ?

Art direction, noem het gerust ook de richting. Een belangrijke universele schakel tussen de creatie van ideeën en de vertaling ervan naar beelden. Een concept kan steeds op diverse manieren omgetoverd worden naar beelden. Art direction, zoals het woord zelf zegt, geeft richting aan de keuze van de beeldstijl.

Door beperkingen op te leggen creëren we niet eindeloos en hebben we een duidelijkere visie van wat het eindresultaat moet zijn. Soms maken we ter inspiratie gebruik van een moodboard als communicatiemiddel met de klant. Art direction houdt steeds rekening met de input - het idee - en de doelstelling die in een project samen met de klant vastgelegd wordt. Lees gerust tussen de regels dat dit ook vriendelijker is voor het budget. 

Misschien heb je wel een idee, maar lukt het jou niet dit visueel in een vorm te gieten ? De koffie staat steeds klaar. Stuur een mailtje naar koffie@dtonic.net.

 

steeds welkom

Wij nodigen jou graag uit voor - op zijn minst - een verrijkend gesprek, een snapshot en wie weet, misschien schrijven we straks wel samen geschiedenis ;)

koffie@dtonic.net