Over ons

Brigitte Holluyn zaakvoerder van Dtonic
de schoonheid in alles weergeven
en alles weergeven in schoonheid

Brigitte Holluyn,
de organisatorische kracht

Brigitte Holluyn heeft 20 jaar ervaring in de wereld van communicatie, zowel in de media (Corelio groep) als in reclamebureaus. Haar vaardigheid van administratieve, commerciële en organisatorische taken komen maar al te goed van pas. Brigitte is jouw aanspreekpunt voor jouw planning, offertes en administratie. Brigitte, die trouwens perfect tweetalig is, ontwikkelt graag namen voor bedrijven. Ze houdt van alles wat leeft en dan vooral van mensen. Ze houdt van haar job, van samenwerken, van communicatie … en van poëzie.

Johan Van Parys zaakvoerder van Dtonic
Het beeld is de boodschap
de film is de finale

Johan Van Parys,
de creatieve kracht

Beeldcultuur en boodschap zijn het werkdomein van deze creatieveling. Opgegroeid tussen de oude – lees analoge – technieken van fotografie en film, evolueerde er reeds van kindsaf een sterke interesse in beeld, vorm, compositie en kleur, die doorheen de verschillende opleidingen van fotografie, grafische vormgeving, typografie, animatie en video gefinetuned werden. Voeg hierbij taalvaardigheid en een dosis spitsvondigheid toe en je bereikt je doel: de creatie van een eigen passende beeldtaal die telkens de hoogste kwaliteit nastreeft.

Onze leefwereld

Wij geloven in de creatie van originele concepten en beelden. Dtonic focust zich op het aandeel beeldcultuur binnen deze concepten. Door onze jarenlange ervaring in de reclamesector beschikken wij over de nodige kennis en bagage inzake branding en marketing, waardoor wij jouw ideale partner zijn. Dtonic werkt vooral samen met en voor architecten, interieurarchitecten, en andere bouwgerelateerde bedrijven. We ondersteunen ook reclamebureau’s, marketeers en websitebouwer. Elke onderneming kan bij ons terecht voor bedrijfsfotografie en bedrijfsfilms. Wij zijn zowel creatief als technisch sterk in ons vak.
Interesse in een samenwerking met Dtonic voor jouw visuele communicatie ? Contacteer ons via mail brigitte@dtonic.net of bel naar 0474 09 43 19 voor een vrijblijvend gesprek.