dtonic®
in één polaroidshot?
wij creëren
concepten en beelden
in een onderbouwd systeem
die modulair jouw
communicatie
versterkt

sluiten

 
 
 
 

Elindus®

Elindus® is een energieleverancier voor gas en elektriciteit met een focus op ondernemingen. 

wat is nu echt energie …

Elindus® verwacht van Dtonic® een promotionele film met impact. Met slechts 25 seconden beschikbare zendtijd moeten we de kijkers bewust maken dat Elindus® er is voor ondernemers. Dtonic® verdedigt haar concept met rood poeder en krijgt groen licht om de volledige productie met setting en cast uit te werken. De naambekendheid schiet de lucht in ! Ondertussen heeft Elindus® haar personeel al enkele malen zien verdubbelen … dat er poer in zit !

 

creaties in concreto

analyse — brainstorm — concept — casting — cinematografie — promotiefilm — soundscape

toreno
aan het woord

dtonic icoon lege profielfoto

Elindus is een energieleverancier voor ondernemers, die veel inzet op marketing en dat vooral in voetbalstadions. Als sponsor van Zulte Waregem en KV Oostende hadden we een in het oog springend filmpje nodig voor projectie op een heel groot scherm. Het publiek diende de reflex te hebben om te kijken. Dtonic heeft dit fantastisch gemaakt en we kregen daar ook goede reacties op (wat niet het geval was met een vorig filmpje). De andere voetbalsponsors kwamen vanzelf zeggen : het is een goed filmpje, het is echt opgevallen. We hebben gekozen voor Dtonic omdat het een betrouwbaar bedrijf is met twee goede werknemers, die gaan voor het bedrijf, die enthousiast werken en gemotiveerd zijn. Ze werken anders dan andere bedrijven die enkel denken aan een filmpje verkopen. Hier kochten we een project. Dat is belangrijk voor ons bedrijf omdat wij ook zo denken. Eerlijk en betrouwbaar.

steeds welkom

Wij nodigen jou graag uit voor - op zijn minst - een verrijkend gesprek, een snapshot en wie weet, misschien schrijven we straks wel samen geschiedenis ;)

koffie@dtonic.net