Ontdek onze Beeldcultuur voor bedrijven

Advies

Dtonic geeft jouw onderneming advies in visuele communicatie en beeldcultuur,

Opleiding

Dtonic geeft jouw onderneming een opleiding in fotografie op maat om het beeldmateriaal die u zelf neemt een boost in kwaliteit te geven … Op de foto zien we een lichtmeter dat de basisprincipes van fotografie weergeeft. Wanneer je wil investeren in fotografie maar je weet niet welke keuze je dient te maken geven wij jouw ons merkonafhankelijk en neutraal advies …

Uitvoering

Natuurlijk kan je bij Dtonic terecht voor de uitvoering van jouw visuele communicatie. We creëren een concept en nemen de volledige productie van jouw beeldmateriaal in handen … zowel in studio als op locatie ! Hierbij kunnen we desgewenst ondersteuning bieden aan jouw marketingafdeling, jouw externe marketeer of jouw bestaand reclamebureau.

Jouw persoonlijk advies in beeldcultuur

Wens je de visibiliteit van jouw bedrijf te screenen ? Met het oog op een concreet actieplan, is Dtonic er voor jou !
Samen met de marketingafdeling van jouw bedrijf of een externe marketeer of reclamebureau brengen we jouw aandachtspunten in kaart.

Jouw gespecialiseerde en praktijkgerichte opleiding

Niet ieder bedrijf is klaar om zijn beeldcultuur extern te laten verzorgen en dat begrijpen we ! Daarom bieden we een opleiding fotografie op maat en in functie van jouw bedrijf. Na deze opleiding verbetert jouw fotomateriaal aanzienlijk in kwaliteit, waardoor deze meer impact heeft op jouw marketing en branding …

Jouw beeldcultuur outsourcen

Wens je een krachtig beeld, een toffe visual of een spectaculaire bedrijfsfilm ? Dtonic heeft een pak ervaring in volgende expertises inzake beeldcultuur:

  • Productfotografie zowel voor webshops als creatieve campagnebeelden.
  • Architecturale fotografie en interieurfotografie om jouw portfolio uit te bouwen of ter ondersteuning van jouw magazine-waardig fotomateriaal.
  • Bedrijfsfotografie in de lijn van jouw missie en visie die je identificeert en karakter geeft, zowel in jouw online als offline communicatie.
  • Een visual waardoor je in het oog springt, zowel in jouw bedrijf als op een beurs.
  • Een korte videogetuigenis die van jouw klant een ambassadeur van jouw onderneming maakt.
  • Een bedrijfsfilm doorspekt met motion graphics voor een krachtige verschijning op sociale media en het internet.

De mogelijkheden zijn enorm, de kansen liggen voor het grijpen, laat er ons samen iets moois van maken.

Dtonic jouw expert in beeldcultuur

Dtonic is opgericht in 2007 door twee mensen die toen reeds hun strepen in de communicatiewereld hadden verdient: enerzijds Brigitte met meer dan 20 jaar ervaring in de Groep Corelio – grafisch, media, verantwoordelijke callcenter, manager assistent, key account manager en Johan een gepassioneerde grafisch vormgever, fotograaf en filmmaker opgegroeid in de wereld van –  en als kind reeds gebeten door – fotografie anderzijds. Zo werd de basis gelegd voor jouw ideale partner die je in jouw beeldcultuur verder begeleidt.

Wij werken samen met …

Profielen waarmee wij samenwerken: marketeers, reclamebureau’s, communicatiebureau’s, strategen, copywriters, freelancers, webshopbouwers, websitebouwer, architecten, interieurarchitecten, designers, kunstenaars, graffiti-spuiters, drukkerijen, uitgeverijen, beletteraars, recording studio’s, voice-over, media, magazine, radio en televisie, … creatieve mensen !