Lijst van expertises

interieurfotografie en architecturale fotografie

Vooral architecten, interieurarchitecten, interieurdesigners, interieur-vormgevers zijn fier op hun interieurfotografie van Dtonic. Op een professionele manier plaatst Dtonic zowel interieur als design in beeld. Ook bedrijven geven we weer in beeld via interieurfotografie en architecturale fotografie. Het interieur van zowel de kantoren als de productie-afdeling in beeld worden gebracht. Een nieuwe winkel of showroom beschikt meteen over het nodige fotomateriaal om de klasse van het interieur weer te geven. Immobiliën wiens panden en woningen gericht zijn naar een hogere klasse pakken met fierheid uit in magazines, tijdschriften en online media.

Ontdek onze interieurfotografie en architecturale fotografie

visuals en campagnebeelden

Vertrekkend van zowel packshots als sfeerbeelden verzorgt Dtonic jouw campagnebeelden. Een geslaagde branding, dankzij innemende visuals, zijn de basis van jouw communicatie. Dtonic bezorgt jou de herkenbaarheid en de conformiteit in jouw beeldgebruik.

Vertrekkend van zowel packshots als sfeerbeelden verzorgt Dtonic visuals, te gebruiken zowel in het interieur van jouw onderneming als in het straatbeeld, maar ook bij deelname aan beurzen en in alle online communicatie en sociale media.

ontdek onze visuals

bedrijfsfilms

Dtonic maakt jouw bedrijfsfilm die het reilen en zeilen van jouw bedrijf of productielijn weergeeft. Onze klanten zetten hun bedrijfsfilms in op beurzen, op hun website, op sociale media… Elk bedrijf geniet een persoonlijke aanpak, want iedere zaak heeft een eigen verhaal, een uniek leven. En dat legt Dtonic vast met bewegende beelden. Dankzij jouw bedrijfsfilms communiceer je op een specifieke, doelgerichte manier. En dit met één enkele bedoeling : meer omzet, meer winst behalen.

ontdek onze bedrijfsfilms

animatiefilms en motion graphics

Dtonic brengt jouw boodschap aan jouw doelgroep via unieke animatiefilms. De kijkers worden geanimeerd door de bewegende beelden dewelke niet filmisch worden weergegeven. Jouw motion-graphics en animaties blijven “plakken” ! Ontdek onze motion graphics !

ontdek onze motion graphics

productfotografie en packshots

Onze productfotografie delen we op in twee verschillende luiken :
– productfotografie (= packshots) : Onze packshots geven een product weer, op een neutrale achtergrond. Het product komt duidelijk tot zijn recht en staat alleen in beeld. Productfoto’s worden veelal gebruikt in webshops.
– sfeerfotografie. Onze sfeerfoto’s zijn een ideale tool om visuals te maken en om uw branding een serieuze boost te geven. Sfeerfotografie maakt uw klanten en prospects “warm”.

Ontdek onze productfotografie en packshots