dtonic®
in één polaroidshot?
wij creëren
concepten en beelden
in een onderbouwd systeem
die modulair jouw
communicatie
versterkt

sluiten

 
 
 
 

hacribo

Nieuwbouw en renovatie, tevens vloeren en wandtegels alsook gevelreiniging. Deze gasten kennen de stiel !

wij bouwen

Bij de opvolging van een volledige bouwtraject wordt het nogal snel duidelijk dat je kan bouwen en dat je kan bouwen met Hacribo. Het oog voor detail en de stielkennis dat Christophe en zijn ganse team uitdragen is van de bovenste plank. Dtonic® verzorgt voor Hacribo een bedrijfsfilm die ingezet wordt op diverse bouw- en verbouwbeurzen. Ook creëren we shorts - korte versies - om in te zetten als sociale media assets. Het bedrijf kent ondertussen een sterke groei dus als je een goede metser kent stuur ze door naar Hacribo !

 

creaties in concreto

filmopnames — fotografie — montages — motion-graphics — bedrijfsfilms — rechtenvrije muziek ...

Christophe
aan het woord

dtonic icoon lege profielfoto

Wat een ervaring om samen met Dtonic onze eerste bedrijfsfilm te maken. Alles werd stipt opgevolgd hoe ver we stonden aan de bouw. De flexibiliteit dat Dtonic heeft is zeker niet voor iedereen weggelegd. Voor ons was dit heel belangrijk omdat we niet altijd een juiste datum op voorhand kunnen geven. Dank u wel Johan en Brigitte voor de leuke samenwerking, we zijn oprecht trots op ons en jullie werk ! 

steeds welkom

Wij nodigen jou graag uit voor - op zijn minst - een verrijkend gesprek, een snapshot en wie weet, misschien schrijven we straks wel samen geschiedenis ;)

koffie@dtonic.net