dtonic®
in één polaroidshot?
wij creëren
concepten en beelden
in een onderbouwd systeem
die modulair jouw
communicatie
versterkt

sluiten

 
 
 
 

compagnon de route®

Barbele en Naomi zijn samen jouw Compagnon de Route®. De inzichten van Barbele en de beeldkracht van Naomi met haar illustraties zijn ongehoord en ongezien. Compagnon de Route® is jouw metgezel als je meer uit het leven wilt halen. Met verschillende routes op hun routekaart snijden ze essentiële thema’s aan. Ook voor jou is Compagnon de Route® zeker een meerwaarde.

 
 
 
 

onze routekaart zie je hier

Pre-corona organiseren Barbele en Naomi een dag rond energiemanagement. Dtonic® wordt gevraagd om deze dag met foto en film in beeld te brengen. Het mag een korte compilatie worden … De dag is een bombardement aan kennis en leerrijke inzichten, elk zo kwaliteitsvol dat het een uitdaging vormt om dit in één geheel te bundelen. Zijn we erin geslaagd ? Bekijk hieronder onze filmproductie. Vernoemen we nog even dat dit enkel het topje van de ijsberg is bij Compagnon de Route® ? Allez, allen en route ! 

 

creaties in concreto

film-opnames — fotografie — montages — audio — motion-graphics ...

Barbele
aan het woord

dtonic icoon lege profielfoto

Voor het promofilmpje van onze route Energymanagement werkten we samen met Dtonic. We hebben deze samenwerking als heel professioneel ervaren. Voor Compagnon de route is het heel belangrijk om de juiste sfeer weer te geven. Daar is Dtonic zeker in geslaagd dankzij een heel sterk oog voor detail en het capteren van de meest passende beelden. Ook de nodige communicatie liep heel vlot. Wij kregen ook voldoende ruimte voor onze persoonlijke inbreng. Dankjewel Johan en Brigitte.

steeds welkom

Wij nodigen jou graag uit voor - op zijn minst - een verrijkend gesprek, een snapshot en wie weet, misschien schrijven we straks wel samen geschiedenis ;)

koffie@dtonic.net